Gitaarles

In de gitaarlessen staat de persoonlijke aandacht voorop. Omdat niemand hetzelfde is krijgen de lessen de vorm die het beste bij je past. Leer je langzaam of snel, ben je muzikaal of juist wat minder, de leerling is het uitgangspunt.
Er is plaats om je voorkeur voor wat voor stijl dan ook kenbaar te maken. Of je nu van pop, rock, blues, jazz of klassiek houdt, er is volop ruimte om de stijl die je het meest aanspreekt te leren spelen.

Wil je mét of zonder het gebruik van het notenschrift ? Wil je akoestisch of elektrisch? Wil je keihard rocken op je gitaar of juist fluisterzacht tokkelen? Het is allemaal mogelijk!!!  

In de les gaan we op de ipad samen op zoek naar de muziek waar jouw voorkeur naar uitgaat. Op YouTube kiezen we de nummers uit die jij het leukst vindt. Vervolgens gaan we de akkoorden, intro's, solo's e.d. behandelen. Als je ook graag zingt gaan we dit er ook bij betrekken.

Het uitgangspunt is de leerling zelf, waarbij het lesmateriaal, het niveau en het tempo worden aangepast aan de vorderingen.

Ook als je al een aantal jaren speelt en je spel in een kort aantal lessen weer eens wilt opfrissen, ben je van harte welkom!
Of wil je gezellig samen op les met een vriend of vriendin?  Bij ons kan aan elke wens tegemoet gekomen worden.

JtfU36W

 Tarieven Gitaarles

Een gitaarles kost €17,00 incl.BTW. Je krijgt hier een half uur individueel les voor. Je betaalt de lessen niet elke keer afzonderlijk maar eens per maand, per kwartaal of per jaar. Omdat er 40 lessen per jaar zijn, elke week behalve in de schoolvakanties, komt het maandbedrag omgerekend op €56,50, het kwartaalbedrag op €170,- en het jaarbedrag op €680,-. Je kunt het hele jaar door beginnen en ook het hele jaar door stoppen met de lessen. Als je geen heel jaar vol maakt betaal je alleen de lessen die je hebt gehad. Je kunt ook eens per twee weken les nemen of de lessen geen half uur laten duren maar b.v. drie kwartier. De tarieven worden dan vanzelfsprekend aangepast.

Beemster. Voor meer informatie of een gratis proefles kun je mailen of bellen met een van de docenten:

Cor Beemster - 0226 453 573

Jan Boers 06 2356 0683 of 0229 215  616

Hieronder kun je kijken naar een optreden tijdens een van de Hoornse Stadsfeesten van enkele van onze hardwerkende studenten: Lindsey, Emma, Toine en Sylvan

 

Muziekschool Hoorn
Achterstraat 9,
1621GH Hoorn.
 Moeskops Muziek 0229-219991