Piano-keyboard les

 

piano

Pianospelen en het hebben van pianoles kan veel betekenen in iemands leven. Bij volwassenen is er vaak sprake van een lang gekoesterde wens het pianospelen onder de knie te krijgen. Voor kinderen is het leren bespelen van een muziekinstrument belangrijk op allerlei gebied: het plezier van het spel, intellectuele stimulans en ontwikkeling van de motoriek, om enkele aspecten te noemen.


Als je begint met piano- of keyboardles, begin je met het leren noten lezen en met het spelen van zeer eenvoudige muziekstukjes. Spoedig kom je toe aan wat uitgebreidere stukken uit allerlei stijlen, van klassiek tot bekende hits uit de popmuziek. Dat leer je natuurlijk niet vanzelf, maar als je 20-30 minuten per dag oefent zul je al snel resultaat hebben en gestimuleerd worden om er mee door te gaan.

piano

De aanschaf van een piano of keyboard is vaak een drempel om te beginnen. Je moet je realiseren dat ze niet alleen te koop zijn maar ook te huur. Het voordeel van huren is dat je een jaar of langer kunt proberen of het wat voor je is. Je bent dan dus niet in één keer de aanschafprijs kwijt. Een alternatief is het kopen van een gebruikte piano. Deze zijn een stuk goedkoper, al moet je natuurlijk wel weten wat je koopt. een goed advies van een deskundige speelt dan een belangrijke rol.

 

Heb je interesse om op les te gaan of wil je meer informatie of wil een gratis proefles, dan kun je terecht bij:

Loes Bellis 0229 213 555 of 06 2287 8593

Luister hieronder naar Nghi, die River Flows In Yours speelt.

 

 

Muziekschool Hoorn
Achterstraat 9,
1621GH Hoorn.
 Moeskops Muziek 0229-219991